El Riff - Senior (València, Califòrnia)

Comencem una sèrie d'entrevistes en Rivendel Restobar (C/ Hospital,18 ) com a complement de tots aquells continguts que no podem fer en directe els dissabtes a l'estudi de Ràdio Klara, i que anirem penjant en podcast puntualment.

En aquest lloc tranquil parlarem amb Miquel Àngel Landete (Sènior), que amb la companyia del Cor Brutal van editar fa uns mesos València, Califòrnia (Malatesta Records, 2013), tercer disc de la banda: més reivindicatiu i íntim que mai.

Amb Miquel Àngel parlarem de lluita, de prendre part des de l'àmbit cultural, i de referents musicals; d'unes quantes cançons que, afortunadament, arriben a ser tan necessàries com el respirar, com el fet d'estimar.
Empezamos una serie de entrevistas en Rivendel Restobar (C/ Hospital, 18) como complemento de todos aquellos contenidos que no podemos hacer en directo los sábados en el estudio de Ràdio Klara, y que iremos colgando en podcast puntualmente.

En este lugar tranquilo hablamos con Miquel Àngel Landete (Senior), que con la compañía del Cor Brutal editaron hace unos meses València, Califòrnia (Malatesta Records, 2013), tercer disco de la banda: más reivindicativo e íntimo que nunca.

Con Miquel Àngel hablamos de lucha, de tomar parte desde el ámbito cultural, y de referentes musicales; de unas cuántas canciones que, afortunadamente, llegan a ser tan necesarias como el respirar, como el hecho de amar.
No hay comentarios:

Publicar un comentario