El Riff - Landete (Senior i el Cor Brutal)

No m’ho crec, com pot ser?
Que si ja no pense en tu
El món tinga la forma del teu cul.

(Com pot ser?, Senior i el Cor brutal).

Varem passar la vesprada amb Landete (Senior i el Cor brutal) i parlarem -i escoltarem també- al voltant de la vida i de la necessitat de fer cançons –de fer cultura- per a lluitar a favor de l’amor i contra els cabrons dels feixistes que al País valencià sobren, com en qualsevol indret del món: “this music kills fascists” es diu a Gran (Lacasacalba, 2011), recordant al pioner del folk americà reivindicatiu Woody Guthrie (“This machine kills fascists” portava escrit a la seua guitarra).


Aquesta és una conversa amb un tipus proper que diu les seues veritats tant murmurant com a veu en crit. Amb referents de música folk-rock americana (ianquis volguts com Neil Young, M. Ward, Mark Linkous, Eef Barzelay, etc.), encara que cantant en valencià, la seua llengua materna: la de viure, la d’estimar.





No m’ho crec, com pot ser?
Que si ja no pense en tu
El món tinga la forma del teu cul.

(Com pot ser?, Senior i el Cor brutal).

Pasamos la tarde con Landete (Senior y el Corazón brutal) y hablamos -y escuchamos también- alrededor de la vida y de la necesidad de hacer canciones –de hacer cultura- para luchar a favor del amor y contra los cabrones de los fascistas que en el País valenciano sobran, como en cualquier lugar del mundo: “this music kills fascists” se llama a Gran (Lacasacalba, 2011), recordando al pionero del folk americano reivindicativo Woody Guthrie (“This machine kills fascists” llevaba escrito a su guitarra).


Esta es una conversación con un tipo cercano que dice sus verdades tanto murmurando como a voz en grito. Con referentes de música folk-rock americana (yanquis queridos como Neil Young, M. Ward, Mark Linkous, Eef Barzelay, etc.), aunque cantando en valenciano, su lengua materna: la de vivir, la de estimar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario