El documentàCulo - Orgull de baix

Nova edició de El documentàCulo en la qual vàrem parlar telefònicament amb Isabel Fernández, documentalista i impulsora del projecte audiovisual multi plataforma 'Orgull de Baix'.

"Orgull de Baix” és un projecte multi plataforma que descobreix el tresor ecològic i agrícola de la comarca del Baix Llobregat, la història i la lluita dels seus habitants per a mantenir la seua identitat, lligada al riu, al delta i a la producció de la terra, superant les pressions urbanístiques de la gran ciutat que té al costat, Barcelona.

Orgull de Baix tracta sobre agricultura en entorns urbans, tracta de sobirania alimentària, de la tensió entre el centre i la perifèria, entre l'espai urbà i l'espai rural, entre el creixement i la sostenibilitat…"



Nueva edición de El documentàCulo en la que hablamos telefónicamente con Isabel Fernández, documentalista e impulsora del proyecto audiovisual multi plataforma 'Orgull de Baix'.

"Orgull de Baix” es un proyecto multi plataforma que descubre el tesoro ecológico y agrícola de la comarca del Baix Llobregat, la historia y la lucha de sus habitantes para mantener su identidad, ligada al río, al delta y a la producción de la tierra, superando las presiones urbanísticas de la gran ciudad que tiene al lado, Barcelona.

Orgull de Baix trata sobre agricultura en entornos urbanos, trata de soberanía alimentaria, de la tensión entre el centro y la periferia, entre el espacio urbano y el espacio rural, entre el crecimiento y la sostenibilidad…"





No hay comentarios:

Publicar un comentario