Faurart - Feria de teatro en Faura

A Faura, localitat agrícola del Camp de Morvedre (Sagunt), es celebra Faurart, Teatre al carrer. Dos dies, 27 i 28 de setembre, d'intensa activitat al voltant de les arts escèniques (teatre, música, dansa, poesia, màgia), gràcies a un projecte que tracta de finançar-se mitjançant micromecenatge.

Vàrem Parlar amb Bellver, impulsor del projecte, i Teresa Ribes, responsable de comunicació, sobre aquest festival que, per damunt de tot, vol la recuperació de l'espai públic com a lloc en el qual compartir la cultura.

 


En Faura, localidad agrícola del Camp de Morvedre (Sagunto), se celebra Faurart, Teatre al carrer. Dos días, 27 y 28 de septiembre, de intensa actividad alrededor de las artes escénicas (teatro, música, danza, poesía, magia), merced a un proyecto que busca financiarse mediante micromecenazgo.

Estuvimos hablando con Bellver, impulsor del proyecto, y Teresa Ribes, responsable de comunicación, sobre este festival que, ante todo, busca la recuperación del espacio público como lugar en el que compartir la cultura.



No hay comentarios:

Publicar un comentario