El Riff - Entrevista amb Clara Andrés

Amb el seu tercer LP recentment publicat -Entrelínies (Mésdemil, 2014), ja no és pertinent dir que Clara Andrés és una "nova veu" de la música en valencià sinó, més aviat, una realitat.

Durant la xarrada telefònica que vam mantenir amb ella parlarem, entre altres coses, del pòsit de quotidianitat i moments viscuts que revela aquest tercer treball que, després de Dies i dies (autoeditat, 2007) i Huit (Chesapick, 2010), ens mostra a una artista que es mou en el terreny d'una certa tranquil.litat melancòlica.


Con su tercer LP recién publicado -Entrelínies (Mésdemil, 2014), ya no es pertinente decir que Clara Andrés es una "nueva voz" de la música en valenciano sino, más bien, una realidad.

Durante la charla telefónica que mantuvimos con ella hablamos, entre otras cosas, del poso de cotidianidad y momentos vividos que revela este tercer trabajo que, tras Dies i dies (autoeditado, 2007) y Huit (Chesapick, 2010), nos muestra a una artista que se mueve en el terreno de una cierta tranquilidad melancólica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario